Marirea Penisului este Posibila?

Multi oameni cred ca penisul este alcatuit din muschi, sau ceva similar, desi nu putem vorbi despre asa ceva in acest caz.. Penisul contine un sistem mult mai complex continand mai multe artere si vene si toate determinand marimea penisului pe care o ai.

Cand se obtine o erectie, creierul tau elibereaza un hormone care trimite sange in penis, care umple tesutul erectil. Exista trei cilindri de tesut, umpluti abundant cu sange. Cilindrul inferior, numir corp spongios, este format din fibre foarte moi care strang uretra. Cei doi cilindri superiori, care se desfasoara de o parte si de alta, sunt facuti din tesut erectil. Acestia sunt corpii cavernosi.

Prin venele acestor cilindri, sangele circula constant. Cand penisul este stimulat, venele exterioare care in mod normal sunt umplute cu sange se blocheaza, Si corpii cavernosi se umplu cu sange. Penisul devine mai greu si mai cald, Si lungimea creste..

Corpii spongiosi de asemenea se umplu cu sange dar ceva mai putin decat corpii cavernosi. Aceasta pentru a proteja tesutul fragil al uretrei , si a permite ejacularea.Capacitatea corpilor cavernosi este cel mai important factor care determina marimea unui penis. Penisul poate deveni atat de mare pe cat permit corpii cavernosi, avand in vedere ca marimea erectiei depind de acestia..

Marimea penisului este direct influentata de marimea corpilor cavernosi.
Deci este posibil sa iti faci penisul mai mare?
Raspunsul este cu siguranta DA dupa cum vezi, atat timp cat corpii cavernosi devin mai mari penisul tau va fi mai mare si cu cat corpii cavernosi sunt mai mari , cu atat penisul tau este mai mare. Aceasta se poate obtine. Dar acesta nu este cel mai important raspuns. Cel mai important e  CUM iti faci penisul mai mare?
Majoritatea metodelor de marire ale penisului exceptand operatiile sustin marirea corpilor cavernosi, care permit patrunderea unui volum mai mare de sange in penis.

Iata cateva metode comune pentru marirea penisului:

  1. Dispozitivul pentru marirea penisului
  2. Pilulele pentru marirea penisului
  3. Dispozitivul pentru marirea penisului

Oricare din metode decizi sa folosesti, aminteste-ti ca idea principala e promovarea imbunatatirii circulatiei sangelui, pomparea unui volum mai mare de penis in sange, cresterea capacitatii corpilor cavernosi si marirea prin extindere.

Singura metoda valabila este dilatarea si marirea corpilor cavernosi. Aceasta este posibil folosind tehnicile moderne special gandite pentru marirea si extensia penisului..

Finalizarea completa a unui program natural de marire a penisului va duce si la un control mai bun asupra ejacularii, o durata mai lunga a actului sexual, vitalizeaza, mareste volumul de sperma si desigur un penis mai mare si mai aratos..

marirea penisului