Un Penis Mai Mare

Un penis mare- Marimea chiar conteaza?

Problema referitoare la marirea penisului si tratamente care il pot mari au atras atentia in toata lumea. Problema unui penis mai mare influenteaza nu doar satisfactia partenerului, dar si incredere in sine.

Exista tratamente diferite pentru marirea penisului ?

Da, dar rezultatele sunt diferite de la individ la individ. Ca si orice alt produs medical, exista persoane care reactioneaza mai bine la tratamente de acest gen. O serie de marturii si garantii au demonstrat efectele pozitive, care depind mult de organismul fiecaruia si de reactiile particulare ale corpului nostru.

Pilulele, programele de exercitii, pompa de marirea penisului, terapiile sau operatiile sunt unele din cele mai comune metode de marire a penisului. Ar trebui sa tii cont de faptul ca fiecare din aceste metode va da rezultate diferite pentru tine fata de rezultatele obtinute de altii. Dar asta nu trebuie sa te sperie deoarece se ofera garantii si se vor ivi solutii imediat.

Un penis mai mare nu e neaparat cel mai bun raspuns

Gandeste-te daca viata sexuala pe care o ai este una satisfacatoare si excitanta. Este necesar de mult mai mult decat de o marime corespunzatoare pentru a satisface partenera.

Daca tu crezi ca mai mare inseamna mai bine, ar treubi sa ceri si parerea partenerului. Uneori oamenii uita sa comunice ceea ce simt si gandesc, acelasi lucru il fac si cand vine vorba de performantele din pat. Daca te deschizi partenerului tau si daca il intrebi despre ceea ce ii place, ai ramane surprins ce poti afla.

Asa cum spune ca “sunt necesari doi pentru a dansa tango” la fel se intampla si in cazul relatiilor sexuale. Daca tu si partenera ta nu sunteti pe aceeasi lungime de unda, atunci intr-adevar exista o problema. Afla daca partenera este multumita de marimea penisului, intreab-o daca este satisfacuta de performantele tale si daca ii place.

Sunt necesare mai mult decat doar pilulele, exercitii sau programe pentru a te bucura de viata sexuala. Este necesar mult mai mult decat doar un penis mai mare. Comunicarea si intelegerea sunt cheile pentru o satisfactie garantata.

Tot ce trebuie sa faci este sa iti intrebi partenerul. Incearca diferite pozitii si daca una din ele nu este ok, incearca alta. Comunica, experimenteaza si incercati sa obtineti nivelul de satisfacere impreuna. Dealtfel ce poti face cu un penis mare daca nu stii sa il folosesti corespunzator?

marirea penisului